ANALISI SENSORIALE DEGLI ALIMENTI - 20402439 Second year Second semester 6 AGR/15 ITA BIOLOGY I - 20410775 First year First semester 6 Multiplo ITA BIOLOGY II - 20410778 First year Second semester 8 Multiplo ITA BIOMOLECULAR METHODOLOGIES FOR THE QUALITY AND MICROBIOLOGICAL SAFETY OF FOOD - 20410513 Third year Second semester 6 BIO/19 ITA BIOTECNOLOGIE DELLE FERMENTAZIONI - 20402438 Second year Second semester 8 CHIM/11 ITA BIOTECNOLOGIE PER IL MIGLIORAMENTO GENETICO DELLE PIANTE - 20410303 Third year First semester 6 BIO/04 ITA CHEMISTRY - 20410777 First year Annuale 8 Multiplo ITA DEFENSE OF PLANTS OF AGRO-FOOD INTEREST - 20410509 Third year First semester 6 AGR/12 ITA DIRITTO AGRARIO E ALIMENTARE EUROPEO - 20402436 First year First semester 6 IUS/14 ITA ECONOMIA AGROALIMENTARE - 20402437 First year First semester 8 AGR/01 ITA ELEMENTS OF GEOLOGY I - 20410384 Third year First semester 6 GEO/03 ITA ENGLISH LANGUAGE - PASS/FAIL CERTIFICATE - 20202021 First year First semester 6 ITA FOOD PREPARATION TECHNOLOGIES - 20410512 Third year First semester 6 AGR/15 ITA GROUNDWATER IN THE AGRI-FOOD SECTOR - 20410381 Third year Second semester 6 GEO/05 ITA IL MADE IN ITALY AGRO-ALIMENTARE: ECONOMIA, STORIA E CULTURA - 20402464 Third year Second semester IL MADE IN ITALY AGRO-ALIMENTARE: ECONOMIA, STORIA E CULTURA - MODULO II Third year Second semester 6 SECS-P/12 ITA IL MADE IN ITALY AGRO-ALIMENTARE: ECONOMIA, STORIA E CULTURA - 20402464 Third year First semester IL MADE IN ITALY AGRO-ALIMENTARE: ECONOMIA, STORIA E CULTURA - MODULO I Third year First semester 6 SECS-P/02 ITA INTRODUZIONE ALLA MATERIA SOFFICE PER L'ENOGASTRONOMIA - 20410116 Third year Second semester 6 FIS/07 ITA LA QUALITA' E LA CERTIFICAZIONE DEI PRODOTTI ALIMENTARI - 20402465 Third year Second semester 6 SECS-P/13 ITA LABORATORIO DI ENOGASTRONOMIA 1 (ULTERIORI ATTIVITÀ FORMATIVE-ART.10, COMMA 5 LETTERA D) - 20402478 First year Second semester 2 ITA LABORATORIO DI ENOGASTRONOMIA 2 (ULTERIORI ATTIVITÀ FORMATIVE-ART.10, COMMA 5 LETTERA D) - 20402479 Second year First semester 2 ITA LABORATORIO DI ENOGASTRONOMIA 3 (ULTERIORI ATTIVITÀ FORMATIVE-ART.10, COMMA 5 LETTERA D) - 20402481 Third year First semester 2 ITA L’Agenda 2030 delle Nazioni Unite per lo sviluppo sostenibile - Le implicazioni per le Scienze della Vita e della Terra - 20410594 Third year Second semester Modulo di Base Third year Second semester 3 ITA L’Agenda 2030 delle Nazioni Unite per lo sviluppo sostenibile - Le implicazioni per le Scienze della Vita e della Terra Third year Second semester 3 GEO/03 ITA L’Agenda 2030 delle Nazioni Unite per lo sviluppo sostenibile - Le implicazioni per le Scienze della Vita e della Terra - 20410594 Third year First semester Modulo di Base Third year First semester 3 ITA L’Agenda 2030 delle Nazioni Unite per lo sviluppo sostenibile - Le implicazioni per le Scienze della Vita e della Terra Third year First semester 3 GEO/03 ITA MARKETING DELL'ENOGASTRONOMIA - 20402457 Third year First semester 6 SECS-P/08 ITA MEASUREMENTS, INSTRUMENTS AND SENSORS FOR FOOD INDUSTRY - 20410514 Third year Second semester 6 Multiplo ITA MICROBIAL BIOTECHNOLOGY IN THE AGRI-FOOD SECTOR - 20410383 Third year Second semester 6 CHIM/11 ITA MICROBIOLOGIA E IGIENE DEGLI ALIMENTI - 20402442 Second year Second semester MICROBIOLOGIA E IGIENE DEGLI ALIMENTI - MODULO II Second year Second semester 6 MED/42 ITA MICROBIOLOGIA E IGIENE DEGLI ALIMENTI - 20402442 Second year First semester MICROBIOLOGIA E IGIENE DEGLI ALIMENTI - MODULO I Second year First semester 6 AGR/16 ITA MOLECOLE ORGANICHE NEGLI ALIMENTI - 20410188 Third year Second semester 6 CHIM/06 ITA PHILOSOPHY AND SEMIOTICS OF TASTE - 20410385 Third year First semester 6 M-FIL/04 ITA PHYSICAL PROCESSES IN ENOGASTRONOMY - 20410771 First year Annuale 8 Multiplo ITA POLITICHE AGRICOLE, SVILUPPO ECONOMICO E SICUREZZA ALIMENTARE - 20402454 Third year Second semester 12 SECS-P/02 ITA POLITICHE AGRICOLE, SVILUPPO ECONOMICO E SICUREZZA ALIMENTARE - 20402454 Third year First semester 12 SECS-P/02 ITA PRINCIPI DI ENOLOGIA, ENOGRAFIA E TECNICHE DI DEGUSTAZIONE - 20402440 Second year Second semester 6 AGR/15 ITA PROCESSING AND CONSERVATION OF FOOD - 20410508 Second year First semester 8 AGR/15 ITA PRODUZIONI VEGETALI DI QUALITA' - 20402444 Second year First semester 8 AGR/02 ITA PROFESSIONE ENOGASTRONOMO 1 (ULTERIORI ATTIVITÀ FORMATIVE-ART.10, COMMA 5 LETTERA D) - 20402474 First year First semester 1 ITA PROFESSIONE ENOGASTRONOMO 2 (ULTERIORI ATTIVITÀ FORMATIVE-ART.10, COMMA 5 LETTERA D) - 20402476 Second year Second semester 1 ITA PROFESSIONE ENOGASTRONOMO 3 (ULTERIORI ATTIVITÀ FORMATIVE-ART.10, COMMA 5 LETTERA D) - 20402477 Third year First semester 1 ITA PROVA FINALE - 20402473 Third year Second semester 6 ITA SCIENTIFIC COMMUNICATION AND MARKETING IN THE SOCIAL AGE. - 20410554 Third year First semester 6 SECS-P/08 ITA SCIENZA DELL'ALIMENTAZIONE - 20402443 Second year First semester 8 MED/49 ITA SISTEMI DI ALLEVAMENTO PER PRODOTTI DI QUALITA' - 20402435 First year Second semester 6 AGR/18 ITA STAGE O TIROCINI - 20402472 Third year Second semester 11 ITA STORIA DELLE CULTURE ALIMENTARI - 20402462 Third year Second semester 6 M-STO/04 ITA TECHNOLOGIES FOR TYPICAL PRODUCTIONS - 20410510 Third year Second semester 12 AGR/15 ITA TECHNOLOGIES FOR TYPICAL PRODUCTIONS - 20410510 Third year First semester 12 AGR/15 ITA credits chosen by the student - 20410472 Third year Second semester 6 ITA credits chosen by the student - 20410472 Third year First semester 6 ITA credits chosen by the student - 20410473 Third year Second semester 12 ITA credits chosen by the student - 20410473 Third year First semester 12 ITA